¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

Receptes

[vc_row][vc_column][/vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][vc_column_text]

OCEAN STICKS

Receptari fet per l’autor i la brigada de cuina del Cosmos per una empresa catalana importadora del que s’anomenen “bastonets de cranc”, o avui dia més conegut amb la veu japonesa de surimi, encara que en realitat no porten aquest marisc sinó peixos blancs que no tenen sortida al mercat i que son una proteïna,  entre d’altres ingredients. La part vermella es colorant.

Cal dir que aquest treball es va fer totalment altruista! (El lector encuriosit sobre aquest producte, pot escoltar l’interessant programa “La tribu de Catalunya Ràdio”, 30/06/2014, i les explicacions que dóna el director del Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments de la UAB, Dr. Jordi SALDO PERIAGO).

PALITOS-1-800-rtq

[/vc_column_text][/vc_row][vc_column][/vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][vc_row][vc_column][vc_column_text]

PALITOS-2-800-rtq

PALITOS-3-800-rtq

[/vc_column_text][vc_column_text]

PALITOS-4-800-rtq

PALITOS-5-800-rtq

[/vc_column_text][vc_column_text]

PALITOS-6-800-rtq

PALITOS-7-800-rtq

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][vc_row][/vc_row][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][vc_column_text]

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

[/vc_column_text][/vc_row][vc_column][/vc_column][vc_column_text][/vc_column_text]

SUBIR